SKT:09/2022
Keçiboynuzu Özü
İçindeki iyiliğe inan
Keçiboynuzu özü içerisinde barındırdığı vitamin ve minareller sayesinde yüzde yüz doğal ve mucizevi bir besindir.
Neden Keçiboynuzu Özü?
Keçiboynuzu meyvesinin özünden yapılan, hem tadı hem de güzel kokusuyla dikkat çeken bu besin, bebeklerimizin ihtiyacı olan birçok vitamin ve minaralleri sağlamaktadır.
Çocukların Gelişimine Destek Olur!
İçerisindeki asit, vitamin ve minaraller sayesinde çocukların gelişim sürecine çok ciddi katkılar sağlar. Özellikle kalsiyum açısından zengin oluşuyla dikkat çeken keçiboynuzu özü, hem daha sağlam hem de daha hızlı kemik gelişimine yardımcı olur. Ayrıca kemik erimesi problemiyle karşı karşıya olan yetişkinle için çok değerli bir kaynaktır.
Daha Güçlü ve Sağlam Kemik Gelişimi
Vitamin ve mineral deposu olması sebebiyle çocukların kemik gelişimine doğrudan etki eder. Süte oranla 3 kat daha zengin besinleriyle sağlam ve hızlı kemik gelişimine yardımcı olur.
Sindirim sistemi içinde oldukça faydalı olan besin, birçok zararlı hücrenin yenilenmesinde etkin rol oynar. Bebek ve çocuklarınız için tam bir doping kaynağı olacak olan keçiboynuzu özü doğal bir tatlandırıcıdır.
Bebeğinizin gelişim süreceğini kolay ve hızlı bir biçimde atlatması, geleceğe sağlam ve sağlıklı bir şekilde hazırlanması için Hünnap keçiboynuzu özü ile destek olabilirsiniz.
GÜNLÜK ALINAN PORSİYON MİKTARI |
||
10 ml için |
15 ml için |
|
Keçiboynuzu Meyvesi |
12.797,3 mg |
19.195,95 mg |
Vitamin B3 (niasin) |
2,4 mg (*BRD %15) |
3,6 mg (*BRD %22,5) |
Vitamin B12 |
0,4 µg (*BRD %15) |
0,6 µg (*BRD %22,5) |
Folik asit |
30 µg (*BRD %15) |
45 µg (*BRD %22,5) |
Vitamin B6 |
0,21 mg (*BRD %15) |
0,315 mg (*BRD %22,5) |
Biotin |
30 µg (*BRD %15) |
11,25 mg (*BRD %22,5) |
*Beslenme referans değeri |
KEÇİBOYNUZU ÖZÜNDEN GELEN DİĞER VİTAMİN VE MİNERALLER |
|
Mg (Magnezyum) |
532,2 mg/kg |
K (Potasyum) |
12,135 mg/kg |
Ca (Kalsiyum) |
943,2 mg/kg |
P (Fosfor) |
805,82 mg/kg |
Fe (Demir) |
27,09 mg/kg |
Zn (Çinko) |
14,81 mg/kg |
B1 Vitamini (Tiamin) |
0,14 mg/kg |
Çözünür Diyet Lifi |
16,1 mg/kg |
Gluten Analizi (ppm) |
<3 ppm AOAC metod |
Bu sitenin tüm hakları saklıdır.